Válassz egy képet, és nézd meg mit tartogat számodra!

607

A sárga szín tükrözi a jóságot, az energiát, és a jólétet. Válaszd ki kedvenc képedet, és fedezd fel jelentését!

1.Pozitív és optimista:

Értékeled az egyszerű dolgokat az életben, és képes vagy meglátni a dolgok pozitív oldalát. Kreatív vagy, és képes arra, hogy gyors és egyszerű megoldásokat találj olyan problémákra, melyeket mások összetettebbnek gondolnak. A legfontosabb kihívás, hogy megértsd nem lehet egyszerre két helyen lenni, és az időd, valamint más emberek ideje is nagyon értékes. Amennyiben ezt megtanulod, az életed sokkal szervezettebb, nyugodtabb és boldogabb lesz.

2.Tehetség és egyszerűség:

Olyan személy vagy, aki képes gyorsan tanulni, az élet bármely területén megállod a helyed. Bízol magadban és a képességeidben, helyet adsz az életedben azoknak a dolgoknak, melyek szórakoztatnak. A munkádban a maximalizmusra törekszel.

3.Szelídség és intelligencia:

Érdekelnek a művészeti formák az életben, szeretsz olvasni,koncertre és színházba járni. Szereted magad körül azokat az embereket, akiktől új dolgokat tanulhatsz. A szavaidnak nagy ereje van, vigyázz hogyan használod őket, és mikor. Bölcsen gondolkozz!

4.Béke és tolerancia:

A családod felé orientálódsz, kedves, szeretetteljes személy vagy. Kerülöd a vitákat és az összecsapásokat, békét és boldogságot teremtesz az életedben. A konfliktusok csak elveszik az energiákat. Mindenért megdolgozol, amit el akarsz érni. Az életed tele van nyugodt, és boldog pillanatokkal.